Om Dakar

Ja, herregud! Vart ska man börja? *fniss* Detta är i.a.f katten som ÄLSKAR hela världen, och möts av lika mycket kärlek från alla... Det går bara inte att motstå honom! Han har blixtsnabbt blivit medelpunkten i familjen, och alla vi 4 andra släpper genast vad vi än har för händer/tassar för en gosestund med Lill-Pip...: D Han har tagit gosigheten till helt nya höjder, och en gosestund med Dakar lämnar ingen oberörd. Om han får sin vilja fram, så ligger han gärna och sover PÅ ens ansikte... Gäller både katter och människor! ; ) Han ser det som sin huvudsakliga plikt att sköta religheten hos alla, till vissas njutning och andras förtret... Man får alltid en hint om att man ska bli tvångsgosad dock, han börjar pipa frenetiskt medan han är på språng fram mot den utvalda. Han älskar att vara nära, och det finns alltid någon hugad spekulant hemma för hans omsorger.

F.ö är han en riktigt smart liten krabat, som på kortast möjliga tid lyckats erövra hela lägenheten. Dit man inte når på första försöket når man på andra, efter det man omgrupperat och tänkt till. Högsta skåpet som de andra tog sig upp på vid halvåret, klarade lillen vid 4 mån...: O

Världens tuffaste kille är han, finns inget som skrämmer honom (tyvärr ibland! : D)! Märks att han hade en "hård" uppväxt i Falun med underbara små människohuliganer, han bara går rakt på utan att för ett ögonblick misstänka att något kunde vara farligt... *fniss* Nyfiken som en iller, och ihärdig som en blodhund! Har funderat många gånger på om det verkligen var en katt jag fick med mig hem den där snöiga vinterkvällen, men med tanke på att han är utställd utan kommentarer på ursprung så lär jag väl tro på S*Koppargruvans! ; )

Han är vacker som en dröm, den lille, och passar vår lilla familj alldeles ypperligt!