Om Poker

Världens coolaste kille! Har aldrig sett honom bli rädd för något, någonsin! Oavsett vad som händer, är svansen rakt upp och blicken rätt fram. Lite storögd kan man väl bli när något spännande händer, men man bangar inte! När Poker flyttade hem så hade man ju sina farhågor om hur dom första dagarna skulle bli, men allt kom på skam.  Killen kliver raka vägen ur transportburen, utforskar lägenheten med svansen som en flagga under en 1/2 timme. Efter det går han på lådan, och hoppar sedan upp mellan oss i soffan och somnar som en sten!

Poker är rätt storvuxen, väger drygt 6 kg (1½ år), och är riktigt muskulös. Han ser lite mindre ut än vad han är, men är ruskigt stadig i kroppen. Folk som förstår sig på menar att han har lite för runda öron, Poker säger dock att dom fungerar utmärkt! ; ) Han har också en helt otrolig päls, även om några kanske tycker att det plockas för lite vita hårstrån, (Dinga duvor och Tanjalainor! : D) Både jag och Poker har dock tröttnat på det projektet för länge sedan, och är rörande överens om att han är fin ändå... ; )  Poker ÄLSKAR att vara med på utställningar, det enda han inte gillar är när andra otäcka katter fräser och har sig...: D Skulle aldrig falla honom in att fräsa tillbaka, han bara tittar åt andra hållet... ; ) Hans absolut största fördel är temperamentet, är cool utan att vara slö och nyfiken på allt.

Utmärkande för övrigt är att han pratar, pratar, pratar, det har han gjort sedan han var lill-liten... Ibland sjunger han väldigt vackert också, men för det mesta går han bara runt och tjattrar! : D Han gillar inte heller när matte och husse är i olika rum, då förvandlas han raskt till vallkatt och springer emellan oss och ropar!

Poker blev kastrat i maj -08